Siirry uuteen Tarjouspalveluun
Tunnus:
Salasana:  
Salasana unohtunut?
suomi svenska English dansk
0 ETUSIVU | TARJOUSPYYNNÖT | REKISTERÖIDY
Ohjeet ja käyttövinkit

HUOM! Valtiosektorin käyttämä Hanki-palvelu sulkeutuu maaliskuun 2023 loppuun mennessä Hanselin ja Cloudian välisen puitesopimuksen päättyessä. Hanki-palvelun käyttäjäorganisaatiot siirtyvät vaiheittain käyttämään uuden puitesopimuksen mukaista Cloudian tuottamaa kilpailutuspalvelua, joka palvelee koko julkista sektoria. Tarjous- ja osallistumispyynnöt sekä dynaamiset hankintajärjestelmät löydät osoitteesta: Cloudia Tarjouspalvelu.

Tämän palvelun kautta hankintayksiköt ilmoittavat käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön omalle tietokoneelle ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Mikäli haluat antaa palautetta palvelusta, tarvitset teknistä apua tai haluat kysyä palvelun käytöstä lisätietoja, ota yhteyttä Cloudian tukipalveluun:

020 766 1075 tai [email protected]


Katso
ESPD-ohjeet
Tukiportaalista
Katso ohjeet ja
käyttövinkit
Tukiportaalista
     
(UTC +2)